• e-butik

Butik:
Doftvatten, eterisk olja, rökelsepinnar, watanas mm
Frakt tillkommer
 

AGUA DE FLORIDA & KANANGA

Pris:
170 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
FLORIDA
Antal:
Agua De Florida (MURRAY & LANMAN, Peru)  
Floridavatten används i Sydamerika av shamaner och har många användningsområden, mest känt för sin renande och välsignande förmåga. Använd det för att rena din aura, smycken, kristaller och stenar och ditt hem.
Traditionellt används Floridavatten för att ta bort tunga och skadliga energier och ersätta med en beskyddande energisköld. Det används i ceremonier för att rena deltagarna och utrymmet innan och efter andligt arbete.
Komponenterna i doften inkluderar citrus- och växtbaserade toner tillsammans med kryddor och blommiga undertoner, bland annat Bergamott, citron, kryddnejlikor, kanel, lavendel, ros och apelsinblomma.
Ta några djupa andetag och "stryk" händerna (ca 10cm från kroppen) runt kroppen. Tänk samtidigt att du renar och tar bort sådant som du inte vill ha i ditt energisystem.

Agua De Kananga
Detta doftvatten används för rening, läkning och ritualer. Används ofta under ceremonier för att ta bort tunga energier. Det anses vara starkare än Agua de Florida. Representerar maskulin energi
Kanangavatten har en varm och fyllig doft. Den innehåller bland annat Ylang-Ylang (cananga orodata). Kanangavatten är både renande och välsignande, vilket gör att vattnet renar från tung energi och laddar med ny positiv energi, lyfter sinnet och skapar en positiv kraft och atmosfär.
Kanangavatten sägs dra till sig andevärldens och dina förfäders uppmärksamhet och har därför flitigt använts i olika typer av ceremonier och andligt arbete. Perfekt att använda innan meditation och yoga för att fördjupa sin upplevelse,
 

COLONIA DOFTVATTEN, ROS, NEJLIKA, VIOL

Pris:
210 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
ROS
Antal:
COLONIA DE CLAVELES - Nejlika
En underbar doft av nejlika från Peru. Denna cologne verkar särskilt för att dämpa stress och oro och tillföra ett lugn och glädje. Claveles stimulerar vår hjärnaktivitet och har en balanserande effekt.
Det skapar trevliga drömmar och gör det möjligt för oss att påminna oss följande dag.
Det ger dig också möjlighet att koppla av och hjälpa till med att lösa upp det gamla.
Härigenom blir det för innerlig glädje och fred. 

COLONIA DE ROSAS
Colonia De Rosas – rosvatten är ett härligt doftande vatten som använd i många traditioner. Rosvatten används för att rensa eller öka energin i kontakt med hjärtat och för att kalla till sig bra och goda energier. Representerar feminin energi.
Rosen har både taggar och är otroligt tilldragande med sina vackra blommor.
Vill man kan man spraya i rummet för att få en härlig och behaglig doft

COLONIA DE VIOLETAS  – Viol
Violvatten som finns på shamanmarknader i Peru. Den smidiga och känsliga aromen av violer är lugnande och balanserande.

MURRAY & LANMAN, PERU

PALO SANTO

Pris:
220 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
PSO
Antal:
PALO SANTO 
Rökelsepinnar, Olja och doftvatten
Kan användas för att rena ett utrymme, dig själv och andra, dina heliga föremål. Lyfter vibrationen och höjer energinivån i ditt energifält. 
Ett bra sätt att centrera dig själv, öppna ditt space för meditation.

 

WATANAS - vävda band från Peru - WATANAS vävda band

Pris:
100 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2025865
Antal:
Finns i lager
Vävda band från Peru, kan användas som armband eller band runt mesan.