Andekontakter.

 


ANDEKONTAKT


Att ha kontakt med andar är ett brett begrepp. Generellt är det ett sätt att kunna kontakta och kommunicera med andar i andra dimensioner. Det kan vara avlidna släktingar eller vänner, änglar, andliga guider eller liknande.

Alla medium som arbetar professionellt med andekontakter arbetar på olika sätt. Det som verkar vara gemensamt för alla är att ett medium agerar som en kanal - typ en telefon - genom kanalen kan andar från andra dimensioner förmedla budskap och meddelande eller hälsningar.

Andarna är också olika, precis som de var när de var levande människor. Vissa är blyga tystlåtna och lite svårare att prata med medan andra kan vara högljudda och bullriga. Vissa presenterar sig och säger vad de hette som människa och vissa gör det inte. Vissa är skämtsamma och vissa är allvarsamma.

Gemensamt för alla verkar vara att det viktigaste budskapet de vill få fram är att de har det bra nu. Vi ska inte vara ledsna och nertyngda av sorg utan faktiskt veta att de fortfarande finns med oss och att de fortfarande hör oss när vi talar till dem.

För det mesta går det inte att "beställa" vilken ande som ska komma när vi kontaktar andevärlden. Oftast kommer de som kunderna vill ha kontakt med, men ibland kan det vara en helt annan släkting som dyker upp för att berätta något.

Ibland kan det finnas ouppklarade saker som man kan prata om och ibland brukar andarna berätta något privat som bara du kan känna till och som hänt precis innan samtalet för att du ska få "bevis" på att de faktiskt finns omkring dig fortfarande. Dessa samtal kan vara väldigt känslosamma men de avslutas alltid lika lyckligt.
Ofta har jag önskan om att de människor som är nertyngda av sorg, skulle få möjlighet att prata med ett duktigt medium och få lov att säga de där sista orden som man aldrig hann säga eller helt enkelt få klart för sig att det inte var slutet och att de faktiskt kommer att ses igen...

 

OBS!!
Åldersgräns 18 år