Helande regndroppsmassage

HELANDE REGNDROPPSMASSAGE

Behandlingen är en kombination av regndroppsmassage med eteriska oljor och healing, där jag även ger helande budskap för kropp och själ.
Behandlingen är mjuk och behaglig och passar alla.

Vad är eteriska oljor?

Eteriska oljor tillverkas genom destillering av buskar, blommor, träd, rötter, gräs och frön. Äkta, helt rena eteriska oljor är de mest naturliga och koncentrerade ämnen som finns och innehåller molekyler som är terapeutiska och kan tas upp av kroppen både via inandning och applicering på huden. Enligt kliniska studier är de muskelavslappnande och har stor inverkan på det centrala nervsystemet som kan reducera eller ta bort smärta. De äkta eteriska oljorna har många välgörande och läkande egenskaper, de är till exempel antiinflammatoriska, antibakteriella, antiseptiska, antioxidanta, immunstimulerande och hormonbalanserande. Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.


Behandlingen kan hjälpa dig att hitta din inre frid, stressa ner i vardagen och släppa inre känslomässiga blockeringar. Blockeringar kan uppstå av olika orsaker, såsom en traumatisk händelse, dåligt självförtroende eller självkänsla, som i sin tur kan leda till ångest och depression.

Behandlingen har även god effekt på bakterier och virus i kroppen. Ibland kan det krävas flera behandlingar innan problemet minskar.

 

Helande raindropmassage

Även 4-handsbehandling, då är vi två personer som ger dig behandling samtidigt.