KRISTALLHEALING

Under kristallhealing används stenar och kristaller för att rena och balansera våra chakran. När man går in och renar och healar så plockar man bort de låsningar eller blockeringar som kan finnas i chakrat.

Chakrana är som en centrifug som både suger in och släpper ut energier. Om man har blockeringar så påverkar det oss emotionellt samt att det kan påverka våra inre organ vid längre tids obalans, vilket kan göra att du inte mår bra.  Alla våra inre organ är kopplade till våra chakran.

BEHANDLING

Kristallhealing är bra för alla, oavsett om du enbart vill koppla av och njuta av att gå långt in i ditt inre, eller om du känner dig stressad, trött, deprimerad eller har värk.

En behandling med kristallhealing är en underbar skön och härlig upplevelse, du fylls med ljus och kärlek, känner dig helt avslappnad och lugn, man bara är och njuter av stunden.

Du får ligga på en mjuk behandlingsbänk, fullt påklädd, lyssna på lugn musik och gå djupt in i ditt inre och bara vara. Jag placerar ut olika kristaller på din kropp som hjälper till att lösa upp energiblockeringar du kan ha och för tillbaka balanserande energier till din kropp, så den får en chans att läka sig själv igen.

Efter en behandling känner man sig alltid lugn och harmonisk, vilket medför att det är mycket lättare att känna glädje och hoppfullhet för framtiden. 

Du är värd att må bra, så välkommen att boka en behandling.